18 december 2010

Jag ser det snöar!

 

Inatt drömde jag att snön försvann och det blev en grön jul, fan vad ledsen jag var kan jag ju säga! Så nu när jag sitter och tittar ut genom fönstret och ser att det snöar jättemycket känner jag mig tillfreds och tänker “Det kommer bli en vit jul i år ändå!”, och det borde det bli, om det inte blir 10 grader varmt och töväder hela veckan. Det hoppas vi väl att det inte blir!?

Vaknade för typ 40 minuter sedan, magen kurrar och mina rutiner har brytits, jag brukar aldrig vakna såhär sent – och det betyder att jag måste välja om jag ska äta sen frukost, sen sen lunch, eller om jag ska kombinera någon slags frukostlunch, jag tror det känns som bästa alternativet!

Nu har jag funderat en stund, det blir kinagryta! Mehe Ler

Och det ska jag göra…nu!

Kläm!

(Jag bara älskar min snögubbe tröja!)

Snapshot_20101218_1

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);