14 december 2010

Trötthet.

 

Efter träningen idag blev jag jättetrött, nu sitter jag här, in kurad i världens mysigaste duntäcke och funderar på att gå och krypa ner i sängen.

Idag sprang jag ca 3 km på bandet och tränade lite ben och mage. Kändes att jag både red och löpte igår, min kropp kändes som ett segsnöre. Funderar på om jag ska ta och krya ner i sängen och invänta John Blund Ler 

De har haft utförsäljning av kläder i en lokal här i Bollnäs, jag trodde det var en sån där vanlig tråkig utförsäljning av såna där billiga, tråkiga kläder som knappt ens har ett märke. Men, det var det inte, det var en massa kläder från JC! På alla plagg utom jackor gällde 5 för 100:-, jag köpte två klänningar som skulle ha kostat 399:- styck, ett par strandshorts från Marwin, ett sportlinne från Marwin och en klänning i siden för 100:- hur bra som helst, perfekt när jag ska till Spanien!  Alla dessa kläder skulle, om jag hade köpt dem när de fanns på JC kostat nästan 2000 tillsammans. Det fanns en massa crockerjeans också, även dessa kostade 5 för 100:-.

Färgade håret idag också, en nyans mörkare än innan bara, mest för att få lite mer liv och glans i håret.

Usch, nu börjar bokstäverna bli ett enda stor plodder. Godnatt folks!

Kläm!

Snapshot_20101214_12

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);