14 december 2010

Nästa anhalt – gymmet.

 

Ibland kan man bli tokig när nätet inte fungerar. Igår kväll, efter kursen skulle jag åka hem till gården för att hämta min dator och mina kläder som jag hade lämnat där innan jag åkte till Vallsta. Självklart glömmer jag i all hast datorn, därav de uteblivna kvälls och morgon inläggen. Idag hämtade jag datorn, åkte till skolan. Och försökte, förgäves, få igång uppkopplingen till skolans nät. Då var det tydligen något fel på nätet och ja, jag trodde jag skulle få dåndimpen där en stund.

I alla fall, det gick jättebra på kursen igår, kusen sprang som om han hade en raket i rumpan och jag fick en hel del beröm! :)

Under dagen idag har jag funderat på hur tusan det kan komma sig att jag inte har någon träningsvärk i mina ben efter gårdagens prestation + ridning. Det är synnerligen konstigt tycker jag, speciellt då jag helt glömde bort att stretcha. . Ska alldeles strax dra iväg på gymmet för att träna järnet igen. Längtar efter att få svettas lite, så nu ska jag klä mig, gå ut till brumbrum bilen, och styra kosan mot en av mina absoluta favorit anhalter. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);