17 december 2010

Liten loppa hoppar högst…

 

Det där kom jag på nu, jag vet inte vart det kom ifrån, om det är något som jag hört förr eller om det bara poppade upp. I alla fall, det jag tänkte på var att det oftast är det osynligaste människorna, de minst som är minst betydelsefulla i andras ögon, som gör det finaste stordåden och har de största hjärtana. Många “stora” människor i Sverige och säkert resten av världen är sådana som var “inget” när de gick i skolan. De var ensamvargarna, de smartaste ungarna som gjorde det de tyckte om, själva, för att de inte hade något annat att göra, ingen att umgås med. Jag inspireras av dessa otroligt starka människor som visar världen, och sina forna utfrysare/mobbare eller vad man nu kan kalla det, att det är de som förändrar världen och gör den lite vackrare. Jag vill ge cred till alla som orkar kämpa, vad det än handlar om, och inte ge upp hoppet! Ingen är o-betydelsefull! Kommer ihåg ett ordspråk som jag tyckte var så bra när jag var ung.

“Brinn så länge du lever, låt ingen släcka din glöd. Brinn så alla kan se dig, vägra vara levande död.”

Det är så sant så! Vi kan klara vad det än är vi kämpar för!

Kämpa idag!

Själv ska jag kämpa mig iväg och rida nu på morgonen, sedan ska jag klippa av mig håret 12.30! Håll tummarna för att det blir snyggt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);