16 december 2010

Den lille vanan.

 

Jag undrar en sak, varför är vissa saker som är så självklara för vissa, så otroligt långt borta för andra? Jag har tänkt på det här mer träning lite, att träna känns, och är för mig en självklarhet. Jag tror att många inte tränar p.g.a. tidsbrist, att de inte vet hur de ska komma igång, att man inte var varför man ska träna o.s.v. men saken är ju den att det finns nog inte en enda människa som inte skulle må bra, antingen fysiskt eller psykiskt, av att träna lite, några gånger i veckan.

Det lättaste sättet att komma igång på att nog att tvinga sig själv de första gångerna, bara man får in vanan så blir det en rutin precis som allting annat i vardagen. Även om man inte behöver gå ner i vikt eller på annat sätt fysiskt förändra sin kropp så mår man enligt min åsikt mycket bättre psykiskt och orkar göra mer om man rör på sig.

Jag hjälper gärna er att komma igång, och på era sporthallar och gym i närheten slår jag vad om att det finns superduktiga tränare som gärna hjälper er igång med din träning och sätter upp ett schema speciellt för dig, precis som min personliga tränare Jonas har gjort för mig!

Sen är det faktiskt så också, att är det något man inte trivs med med sig själv, så får man alltid bättre självkänsla av att pressa sina gränser och klara något man inte gjort förr, och det behöver inte vara något med kroppen man inte gillar heller, med just kicken man får av att pressa sina gränser och klara något fysiskt får en att bli stark psykiskt.

Kom ihåg, kan du, kan jag, det lovar jag!

Kläm!

DSC_0196 (kopia)

1 kommentar:

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);