29 oktober 2010

Fredag och stress-första-dag på MAX!

 

Hej! Jag sitter här, hemma hos mamma och pappa och har precis kommit hem från min första dag i kassan på MAX! Fick stå i kassan mitt i middags-stressen! Riktigt roligt faktiskt, det blev lite förvirring och fel-klickningar i kassan ibland men det gick ganska bra ändå tycker jag!

Har inge hunnit träna idag heller, tråkigt!

Har precis fått gulaschsoppa av mamma. Längtar tills nästa vecka börjar så jag får in lite rutin igen. För imorgon är det först 30-årsfest för brorsans sambo, och sen är det heloweenfest hos en tjej som heter Lotta. Ser fram emot det!

Nu hojtar Alex och säger att det är dags att åka hem, får lite dåligt samvete över att jag inte hinner skriva mer än vad jag gör, men jag hoppas ni har överseende med det, det blir bättre snart, jag lovar!

Kläm!

28 oktober 2010

Utbildning på MAX!

 

Haha, jag tycker själv att det låter lite lustigt, ett mat, tränings-freak som jag ska arbeta på MAX! Var där första dagen idag, fick mest sitta framför datorn och göra en massa utbildnings-tester, ganska kul. Slutade skolan 15.30, kom dit till fyra. Nu är klockan snart 22 och jag kom ganska nyss hem. Trött! Inte har jag hunnit äta någon mat heller. Så nu blir det att slänga i en burk gulaschsoppa i en kastrull och värma, och till det äta lite crème fraiche. Mumma! Fusk att äta efter 20 på kvällen egentligen, speciellt när jag inte har tränat, men jag har inte ätit något sedan 15.00 idag, så jag måste få i mig något. Träningen har fått ligga på hyllan både igår och idag. Tråkigt! Abstinens! Nu måste jag slänga i mig min soppa sen sova! Sista dagen i skolan innan lovet imorgon, och en dag till på MAX!

 

Puss

27 oktober 2010

Shoppingdag i Borlänge.

 

Idag åkte jag, mamma och Alexander till Borlänge. Dags för shopping! Jag förespråkar inte skolk, men jag måste säga att ibland måste man bryta regler och leva livet! Som jag skrev igår (som ni märkte blev det inget sent inlägg, somnade tidigt) så har jag jag syndat de här senaste dagarna, men idag var jag ganska duktig igen. Man blir bortskämd när man gått ner så mycket i vikt på så kort tid, då glömmer man bort gränserna ibland.

Vi åt lunch på Lager 157 idag. För mig blev det en fullkorns-trekant med creamcheese röra på, måste säga att det var nog den godaste mackan jag någonsin ätit. Yummie!

Jag köpte en rosa lack boarding väska på kuckelikana, jättecool, nu längtar jag bara ännu mer till spanien så jag får använda väskan!

Efter en stressig dag med en massa shopping är jag helt slut och ska nog slänga mig i duschen för att sen gå till min sköna säng och sova. Vi hörs imorgon.

Kläm!

26 oktober 2010

Osocial.se

 

Hej! Först och främst måste jag be så jättemycket om ursäkt för mitt tråkiga beteende senaste 5 dagarna, en helt tom blogg? Fy på mig. Jag har haft så mycket för mig, ränt som en skållad geting och varit så trött på kvällarna att jag somnat tiidigt. Det är såklart ingen godkänd ursäkt men så är det och nu är jag tillbaka!

Vad har hänt senaste 5 dagarna då? Oj. Hm. Jag har tränat som vanligt, träffade ju Jonas i torsdags! Igår körde jag första dagen efter mitt nya schema, det var tungt kan jag säga! Tror det var nästan 10 olika övningar för armarna, alla ska göras 3x15, men roligt var det, som tusan också! Nu kommer jag snart se ut som Magnus Samuelsson Blinkar

Om jag inte fortsätter som senaste dagarna då. I helgen åt jag chips och potatisbakelse, igår åt jag popcorn och idag åt jag bulle! Fy på sig. Men gott var det. Så så dåligt samvete har jag inte. Och jag börjar dessutom gå över i stadiet där “Jag tränar stenhårt för att kunna unna mig lite mer” istället för “Jag tränar stenhårt och unnar mig aldrig något.”

Förresten! Jag höll nästan på att glömma veckans viktigaste händelse, jag fick jobb igår! På MAX här i Bollnäs, känns spännande och pirrigt. Ler Har tokmycket att göra i skolan nu, så vi hörs ikväll!

Stor blöt PUSS!

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);