15 december 2010

Skållad råtta…

 

Som en sån har jag känt mig idag, en skållad råtta alltså, jag har ränt an hit, an dit heela dagen. Det är så himla tråkigt när man har tvättstugan, om man ska försöka hinna något medans tvätten körs, så har man typ en timme på sig att utföra ärenden. Och har man då några saker att göra blir det ett evigt ränn. Nu har jag äntligen slut på saker att göra. Funderar, hör och häpna på om jag ska strunta i gymmet ikväll, mitt huvud känns som om det skulle sprängas, tröttheten är ett faktum, och istället köra lite hemma-träning i form av situps på pilatesbollen om jag skulle få tillbaks lite energi.

Ikväll ska vi äta kinagryta med ris. Snuskigt gott! Blinkar När hemköp fanns gjorde personalen i charken en sjukt god kinagryta som jag älskade, och som tur var har ju min Alex jobbat just där, i charken, så även efter hemköps ombyggnation till Willys, har jag privilegiet att kunna få min älskade Hemköps-kinagryta lagad hemma, det kallar jag flyt! Skrattar 

Nu ska jag försöka få i mig en liten frukt, om vi har någon, eller en morot! Mums!

'

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);