18 november 2010

Stressig morgon

 

Imorse så var jag klar med allt precis klockan åtta, perfekt! Tills jag insåg att jag inte hade kissat Mössan. Paniik! Sprang ner för trappen, sen fort in igen såfort hon hade kissat. Tur att Alex hade varit ut med henne en gång redan kan jag ju säga! Ska åka hem om en stund och gå en riktig sväng med henne. Ler 

Funderar på om min kropp skulle acceptera en sväng på gymmet ikväll, börjar bli otroligt rastlös på kvällarna, så jag tror det är dags nu!

Men först ska jag plugga i några timmar till!

17 november 2010

Inget samtal.

 

Väntade hela kvällen på ett samtal som inte kom! Jag var alltså en av dem tjejer som inte valdes ut, det sög ju! Men men, jag är inte ledsen! Det är inte hela världen liksom, bara en kul grej! Jag har iaf varit duktig och pluggat en massa.

Dagens dagens-lista

Dagens;

Frukost; Solrosbröd med philadelphiaost

Lunch; Kebabkött och grönsaker

Middag; Hemmagjord korvstroganoff och ris

Händelse; Att gå på luciaträff, och att inte bli utvald.

Låt; Gubben i lådan – Daniel Adams-Ray

Kläm!

Lucia-träff.

 

10 tjejer träffades ikväll på Bollnäs Folkhögskola. En av dem var jag. Vi fick börja med att sjunga, var och en och prata lite med en kvinna vid namn Lena. Sedan fick vi prata med män från Lions klubben. Kan säga att jag blev ju nervös när jag fick veta att vi skulle sjunga!

Under kvällen ikväll kommer de 7 tjejer som blivit uttagna till lucia-kandidater blir uppringda. Blir man inte uppringd betyder det att man inte kommit med. Väntar med spänning och håller tummarna!

För att hålla mig lugn och fin ska jag plugga en stund nu!

Klämmen!

Jul, jul, strålande jul.

 

Helt underbart fint ute idag! Ca –13 grader och sool, härliigt! Förutom att det är kyligt och man måste ha tre ton kläder på sig, men det kan vara mysigt det också! Skrattar

Min underbara vän Linda har skrivit om mig i bloggen, ett blogginlägg som totalt stämmer överens med mig, när jag är i mitt esse, http://lindaswegdal.blogg.se/2010/november/borjan-pa-veckan-i-all-ara.html

Snapshot_20100914_5

Nu ska jag försöka plugga, igen!

Pyss å kläm!

16 november 2010

Att inte orka.

 

Jag tror abstinensen av träningen sätter sina spår i min koncentrationsförmåga. Jag KAN INTE PLUGGA! Det är omöjligt, koncentrationen är inte helt hundra kan jag ju säga!

Börjar nojja inför vad som ska hända imorgon när jag träffar lucia-folket! Vad ska vi göra? Vem ska jag träffa? Fotografering?

Har arbetspass nu, vet inte vad jag ska göra, har egentligen en massa att göra eftersom jag var sjuk förra veckan. Men det, nej, det funkar inte, blir desperat! Måste träääna!

Ska hem på lunchen, först hämta Mössan, kissa henne, ta med mat, åka hem på gården, fodra hästarna i hagen, äta, åka tillbaks till skolan.

Snapshot_20101116_1

God morgon smulfinkar!

 

Det är –4.5 ute idag! Det tycker jag är bra, för då kan inte snön försvinna! Och mitt halsont verkar inte heller försvinna, just snyggt, jag har inte kunnat träna på två veckor! Det är skandal och jag går snart i taket. Jäkla tå, och jäkla förskylning!

Åt precis frukost, en fullkornssmörgås med Philadelphiaost/soltorkade tomater och ett salladsblad på, mums!

Måste sätta fart och göra klart mig inför skolan, har redan varit ut på en snabb promenad med Fröken Mössan.

Kläm så länge!

15 november 2010

Ung och bortforslad?

 

Alltså seriöst, det där programmet gör mig rädd. Personerna som är med i det där programmet, vad vet de egentligen om livet? Vem, vad, när, ska lära dem hur man lever livet? Att gå ut och festa och shoppa med en kort kopplat till pappas konto? Fy tusan.

Ligger i soffan och softar med huvudet i Alex knä och datorn i mitt eget knä. Myysigt Ler Längtar tills om två veckor, när jag får pynta och fixa med julsaker, så det blir ännu mer mys! Jag älskar verkligen juletid. Funderar på vad som kan vara mysigare än en julgran, men juleljus, vackra kulor, paket inunder och en fin julgransmatta. Och doften av gran (nej, här kommer ingen plastgran in, hur lämpligt det än är!) och en massa stickor i fötterna, det hör helt enkelt julen till!

Ligger och tittar på en massa filmer på youtube med hemska hästolyckor, usch! Varför, varför får alla hästmänniskor för sig att man “måste” titta på sånt?

Dagens dagens-lista

Dagens;

Frukost; I brist på annat-två rågrut fullkorn med skinka

Lunch; Nachotallrik utan nachochips

Middag; Tacos

Händelse; Jag fick veta att jag är uttagen till luciakandidat 2010!

Låt; Engmans Kapell – I hennes famn

 

Nu ska jag sova strax, godnattens! Kläm!

Lucifia!

 

Runt klockan 17 såg jag att jag hade ett missat samtal på mobilen, ringde upp, upptaget, ringde igen.. Det var en man från Lions i Bollnäs, jag har blivit utvald till Bollnäs Lucia-kandidat 2010! Sjukt roligt. Ska träffa dem på onsdag kl 17.30. Skojjigt! Kommer väl vara lagom nervös Ler

Idag åt vi tacos, igen. Jag älskar det, så..mhm, mums!

Blev inget gym ändå idag, en av mina halsmandlar, eller vad det heter, känns tokuppsvälld och gör tokont, usch! Ingen som har något bra tips på hur man botar förkylningar?

Längtar tillbaks till gymmets bekanta omgivning, det är som ett andra hem, en del av livet, en lyckobringare!

Ska glo på Ung och bortskämd på ettan nu, gört ni också!

KLÄM

Back to school.

 

Sitter i skolbiblioteket och försöker plugga. Är så otroligt oinspirerad så det är inte klokt!

Det var jätteskönt ute idag, sådär lagomt, låg på nollan när jag gick till skolan vid nio. Mössan är hemma själv i lägenheten första gången idag, hoppas att det går bra, men en gammal tant som henne är det nog inga problem som helst med Ler

Hon har sina fyra nya kattkompisar, sin radio och sina tuggben. Ska åka hem om en stund och rasta henne.

Ikväll tänker jag dra mig till gymmet, no doubts! Är bara lite förkyld nu, och så länge man inte anstränger sig så att man får puls så ska det visst inte vara någon fara.

Måste försöka plugga vidare i några minuter nu.

Ciao!

 

Den här skrutten har inte blivit presenterad i bloggen än, men här är han, i egen hög person! (?)

Underbar och älskad. LövGutten

DSC_0476

14 november 2010

Vallsta-visit.

 

Har hälsat på Per-Arne i vallsta. Var länge sedan sist. Är så mysigt där uppe, där jag spenderade väldigt många av mina barndomsdagar med hästarna, P-A och mamma.

Idag åt jag en jättegod kycklinggryta igen. Mums! Vi köpte någon såndär burk med färdigblandad “Curry & vitlök” woksås, vi tillsatte matlagningsgrädde, hackad gul lök och hackad röd paprika och åt grönsaker och fullkornsris till. Ler

Har så fruktansvärt ont i huvudet och halsen nu. Så satans tråkigt, jag som trodde jag skulle kunna sätta igång med träningen imorgon! Jag blir seriöst galen snart!

Nu ska jag vänta på att duschen blir ledig, sen slänga mig i ett varmt bad med min nyinköpta bok “Pojken i randig pyjamas” !

Imorgon hoppas jag att jag orkar släpa mitt lilla skal till skolan och plugga järnet!

Därför ska jag vila upp mig nu!

Ciao und KLÄM! Blinkar

Stora lappvantar.

 

Det snöar enorma snöflingor ute! Helt underbart! NU blir jag glad igen. Hoppas, hoppas att det stannar kvar nu!

Idag åt jag faktiskt smoothie till frukost igen, det är inte så kallt ute, så då passade jag på Ler 

Ska åka till Edsbyn och hälsa på “Gud” som han kallar sig själv, AKA Jimmi!

Känner mig dålig i halsen idag igen, vafan! Jag vill upp och träna imorgon bitti, jag SKA!

Pyss o Kläm!

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);