16 december 2010

Att äta julbord.

 

Är det bara jag som är hemskt kräsen när det gäller julmat? Jag har alltid haft turen att få all julmat hemmalagad, egen julskinka – från egen gris, egen inlagd sill, hemmagjorda köttbullar, hemmagjord janssons, hemmagjord…det är nog lättare att räkna upp vad som inte är hemmagjort. Det är väl typ bara prinskorvarna, fast det ska vara tillmans, och inget annat! Bortskämd? Tss… Så idag är det julbord på skolan, sitter och funderar på vad som möjligtvis går att pilla i sig, ur nyttighetssynpunkt och godhets synpunkt. Möjligtvis en köttbulle eller två. Fast då har vi ett annat problem – jag kan inte bara lassa på ett lass med köttbullar och inget annat, det kan ju se lite tokigt ut. Men…Hm, jag kan ju ta en massa saker för syns skull! Jag betalar ju trots allt hela 50:- för det Blinkar

Usch, jag har haft bloggtorka i några dagar känns det som, jag har haft så himla mycket att göra, dessutom är en förkylning på intågande, hade ont i halsen igår kväll, och snörvlar och krasslar lite idag, jag vill inte, varfööör?

Tänke, eftersom det är julbord idag (och inte tok-kallt ute) så ska jag klä mig i lite mer angenäma kläder än vad jag haft tidigare i veckan (mysbrallor is the shit) och visa er dagens outfit! 

 

Här har ni mig i dagens kläder, top från Rut m.fl., shorts från Only, leggins från lager 157 och knästrumpor från Kappahl.

Nu kanske ni förstår vad läkarn’ menar med egendomlig benställning Blinkar

Snapshot_20101216_1

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);