13 december 2010

Hörpluttar.

 

Sitter i skolan, har historia. Tanken är att vi ska göra ett fördjupningsarbete, vi får skriva om vad vi vill inom tidsperioden 1000-1699. Jag har valt att skriva om hur det var med hästar då, hur de levde, vem som hade hästar, vad de användes till osv. Men jag sitter fast, historia är inte mitt ämne!

Ikväll blir det andra kurstillfället med hästar på montékursen, ser fram emot det, synd att det är lite väl kallt ute bara, hade gärna fått vara några grader varmare. Men men, det måste vara vinter och tok-kallt innan det kan bli sommar och tok-varmt! Skrattar

Jag sitter och funderar på hörlurar, sitter just nu med världens sämsta creative öronpluttar som man får ont i huvudet av. Men gud vad negativ jag är nu då! Egentligen är jag inte nå negativ idag, är glad som attans idag, har inget att vara negativ för juh! Skrattar

Nu kom Hugo! Jag ska vara social och plutta runt med henne lite! (Typ)

Kläm!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);