17 december 2010

Är du dum?

 

Det är kanske inte den vanligaste meningen man hör från sin frisör, men ack så roligt det var.

Gick till en ny frisör idag för att klippa håret, Linnea heter hon och jobbar på hårfixarn’ här nere på stan i Bollnäs. Efter en stund när hon hade klippt mig kom vi in på förändringar och jag berättade att jag hade gått ner 42 kg. På mindre än ett år. Linnea ser först lite förstummad ut innan hon kläcker ur sig “Är du dum?” sitter och flinar åt situationen nu. Jag tror hon fick en smärre chock! Jag rekommenderar verkligen den tjejen om ni ska klippa er, supertrevlig och jätteduktig, är mer nöjd än någonsin med håret! Det roligaste var nog ändå att hon berättade att hon hade tänkt när hon såg mig att “den där tjejen ska ha ganska kort hår eftersom hon är så pass smal” miih, roligt! Snacka om att bli lycklig över småsaker! :D

Jag sitter hemma hos mamma och pappa nu och mumsar på en clementin (som jag i och för sig inte tycker är så mumsigt), jag har tröttnat så himla mycket på dessa vanliga frukter, äpplen, päron och clementiner hit och dit, finns det inget roligare? Bananer gillar jag tyvärr inte :(

Ska strax gå ut i stallet, det är inget jag ser fram emot idag, –2, snålblåst och halvt som halvt blötsnö. Jag red på förmiddagen och det var nästan samma väder då, usch! Det är inte nå skönt när man kommer ut över öppna fält, travar och det piskar snö i ens ansikte!

Ska sluta sitta här inne och gona nu, ta mig i kragen och gå ut!

1 kommentar:

  1. passionsfrukter är skitgoda. Nu sitter jag och äter Litchies... Dom är också goda.

    SvaraRadera

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);