16 december 2010

Julbord, som sagt…

 

Kom precis tillbaks in i skolan från matsalen, som sagt var, jag skulle äta och har nu ätit julbord på skolan. Det gick i typ 8 köttbullar, lite Janssons och en halv knäckemacka. Resten av platsen fick fyllas ut med en pepparkaka och någon chokladbit, månadens slarvigaste lunch. Och jag säger det igen, fy för ikke hemagjord julmat! (Och jag var inte ensam om att tycka det faktiskt!)

Nu sitter jag och försöker göra klart mitt fördjupningsarbete i historia. Har skrivit tre sidor hittills, så det börjar likna något nu! Tänkte försöka sitta kvar i skolan och plugga klart det som är kvar att göra innan lovet så har jag allting klart innan lovet börjar imorgon. Ler 

Jag tycker att det känns lite sådär med vädret idag, tänk att man aldrig är nöjd. Det snöar och blåser, fast hellre det än –24 förstås. Varför, varför är människan aldrig nööjd? Ledsen

 

Dock är jag ganska nöjd med den här bildeeen! Love!

Snapshot_20101214_9

1 kommentar:

  1. Lite sent kanske, men med tanke på ditt arbete i historia så kan jag tipsa om denna: http://www.historiskamedia.se/o.o.i.s?id=121&func=show_i&product_id=3446.

    SvaraRadera

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);