12 december 2010

Ny head och bakgrund.

 

Har börjat fundera lite på vad jag ska hitta på med designen på bloggen. Tyckte bakgrunden var för mörk förr, hittade en bild från i oktober som just nu får agera bakgrund. Headern vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på med. Just nu får det bli en bild på mig med de gamla jeansen. Fantasibrist! Men jag hittade en massa mysiga bilder när jag höll på, t.ex. den norska grodan längst ner i inlägget Skrattar

Blev så less när jag skulle gymma idag. Vid 15 åkte jag för att träna, när jag kom dit var alla omkl. rum upptagna av handbollstjejer och deras manliga tränare – ingenstans att byta om. Jag tappade humöret och åkte hem.

Vi åt tacos idag, det var ett tag sedan sist. Jag förstår inte, hur kan man äta en maträtt, om och om igen, utan att tröttna? Minns när pappa fyllde 50 år. Då åt vi tacos på hans 50 årsfest, det blev en himla massa över, då åt vi oss ganska lessa, men nu blir jag inte less? Why?

Jag älskar er som läser min blogg, det är jätteroligt, får bara fler och fler besökare för varje vecka! Jag hoppas att bloggen kommer få ett riktigt lyft efter reportaget i kropp och hälsa. Fick på tal om det ett mail från Aftonbladets reporter att bilderna på mig blev jättefina, är så nyfiken!

Känns skönt att det är måndag imorgon, förhoppningsvis är det inte –25 imorgon bitti när jag ska till gymmet. Vill svettas, flåsa, känna hur benen viker sig av matthet när jag klivet av löpbandet. Jag vill förbränna fett och bygga muskler, jag vill känna hur kroppen förändras, vecka för vecka, månad för månad, det är nyttigt, det är sunt, det är livet.

Nu ska jag kasta mitt lilla skal i soffan och göra en matlista till veckan som kommer.

Puss å kläm!

Norsk groda, sommar 2010.

DSC_0275

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);