19 maj 2011

Lill märr’n!

 

Var och hälsade på fölen med mamma idag, hon är supergo och sällskaplig, trots att hon inte ens är ett dygn! Här är hon, det lilla undret;

DSC_0885

Fullt upp igår!

 

Som jag skrev i bloggen igår så tänkte jag blogga mer igår, men det blev så himla mycket igår kväll! Först gick jag, Alex och Cazandra ut med vovvarna vid fem, och var ute i typ 1½ timme, sen så åt vi när vi kom hem, kycklingsallad Ler Eller, snarare kyckling med tillbehör Ler med tungan ute Rädisor, gurka, tomater, paprika och kruksallad. Mumma! Sen när vi hade ätit så slappade vi ett tag, innan mamma ringde och sa “Per-Arnes märr håller på att fölar!” Så då blev det ilfart upp till Vallsta (ca 2.5 mil) men den lille hade redan hittat ut och var ca 10 minuter gammal när vi kom dit! Underbara söta små varelser, någon gång ska jag ha en egen fölmärr!

Men, det händer mycket nu för tiden, jag och Alex ska flytta, jag har fått sommarjobb, är snart färdig med min gymnasieutbildning (förhoppningsvis) och ska snart låna hem världens sötaste unghäst, en grabbhalva som som heter Sakarias och är 4 år. Superfin och supersnäll!

Nu ska jag försöka plugga vidare en stund!

Skrattar

18 maj 2011

….

 

Hej, jag är en hemsk bloggerska, jag vet. Jag har haft de värsta veckorna i vikt sammanhang på väldigt länge senaste tiden, och känt att jag verkligen inte kan tillgodose mina krav på mig själv, och inte då heller bloggen. Men nu är jag på fötter igen, och jag mår typ ganska toppen! Jag är inne på slutspurten på skolåret och har en himla massa att göra också – så även det har bidragit till min frånvaro de senaste veckorna. Jag ska, ska, SKA bättra mig. Jag lovar!

Idag skiner solen och det är helt underbart väder ute, jag var ute och promenerade i ca 40 minuter i morgonsolen med Biffen imorse. Helt underbart! Sommaren är väldigt välkommen nu.

 

Jag ska försöka plugga lite, kommer igen sen. Ler

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);