13 december 2010

Just idag är jag stark!

 

Jag har gjort något som aldrig har hänt förr i mitt 19, nästan 20 år långa liv. Jag har sprungit en halv mil, 5 kilometer, 5000 meter! Det är inte helt konstigt att jag just nu är kanske världens mest malliga människa, och så stolt över mig själv som en människa någonsin kan vara. Jag har gått från att väga 103 kg och inte orka springa 200 meter, till att väga 61 kg och tidigt, en måndag-morgon, kliva upp, gå till gymmet och löpa 5 km. Det kallar jag förändring! Det jag inte förstår, är att det är jag, lilla jag, som faktiskt gjort den enorma förändringen i mitt liv.

Jag minns knappt livet innan förändringen, vem var jag, vad gjorde jag? Vad är svaret på det? Jag vet inte, eller så kanske jag inte vill veta. Men jag vet att just nu, just idag, just här, hemma på blomkransen, i min lägenhet, med mina 4 katter och min underbara sambo, är jag precis den jag vill vara.

'

1 kommentar:

  1. Ia Julia Viktoria Marianne,du får mig att gråta när jag läser detta jag är så stolt över dig och glad för att jag just jag är din Mamma.Älskar dig.

    SvaraRadera

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);