25 november 2010

SÅ nesligt!

 

Det var vad Daniel så fint sa när jag försökte förklara hur jag hade i mina ben. Träningsvärk är hemskt när man har haft det i tre dagar. Men det är värt det också, man ska träna bort träningsvärken!

Det har snöat hela tiden i två dagar nu, helt sjuk galet mysigt! Stoora fina vita snöflinor. Det enda jag har emot att det snöar är att ridningen av Kimmen blir lidande. På måndag börjar montèkursen! Ser fram emot det och hoppas att det kommer vara roligt. Så länge det inte är –15 grader och blåsigt de kvällar vi ska rida på banan är jag ganska nöjd.

Linda sitter och pratar om att hon såg något debatt program på tv igår ang. drickande föräldrar på Julafton.

Dricker era familjer på julafton?

Det mesta det brukar bli hemma hos oss är väl några öl och kanske någon snaps.

Ska ha svenska om 20 minuter, vet inte vad vi ska göra, men jag hoppas att vi får arbeta i boken. Tycker inte om att inte veta vad man ska göra…hehe. Ler

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);