26 november 2010

Newton gnagde.

 

Gick in i köket när jag klev upp för en liten stund sedan för att kunna klä mig efter väder, termometern visade –10, huvva! Gick och satte mig i soffan med min mugg med Verum Vaniljpassion och det känns som om det är en dag med stor risk för att man drar sig för att gå ut. Medans jag satt här i soffan och kollade runt lite på nätet, öppnade bloggen mm. kände jag att någon, eller något, gnagde på mitt ben. Tittade ner utan hastiga rörelser för att inte skrämma väck odjuret, och vem såg jag? Jo minsann, det var en av våra 16 veckor gamla kattungar, Newton!

Vad har en kattunge fått för sig när han helt plötsligt vrider huvudet ett halvvarv och börjar gnaga på ens ben? Jag kanske smakar kattmynta, vem vet! Blinkar

Jag kom precis på en sak! Jag har gått till köket, till sovrummet, till köket igen, och så hit. Utan att det har gjort ont i mina ben! Härligt! Skrattar

Nu börjar datorn klaga om att det är dåligt batteri, så jag ska nog plutta ner den i väskan tillsammans med laddaren, klä på mig två ton kläder och pinna iväg till garaget och brumma till skolan!

Kläm!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);