25 november 2010

300 sit-ups!

 

På grund av min hemska träningsvärk i benen blev det ingen storslagen träning på gymmet då jag kände att jag inte kunde värma upp vettigt utan att använda mycket ben. Körde 10 minuter på crosstrainern och sen körde jag lite armar/axlar. När jag kom hem kände jag mig inte riktigt tillfreds med min prestation på gymmet så jag körde en hög med sit-ups, 300 st för att vara exakt! Kittlade döds skönt i kistan Blinkar

Alex och jag har hyrt alla Harry Potter filmer för att nörda in oss lite innan vi går på premiären av den nyaste av HP filmerna, ser fram emot det!

Jag köpte ju förresten hyacinter igår, idag köpte jag saker att sätta dem i, mossa, tomtar och blomjord. Så nu har jag gjort mina små jul-bloms arrangemang. Slänger in bild på två av dem här nere (den är halvdålig men jag uppdaterar med bilder vid senare tillfälle) Ler

Imorgon ska snubben som tecknar bl.a. Lille Fridolf komma och prata på min svenska B lektion, tror att det kan bli riktigt skojigt!

Nu ska jag och Alex slänga igång första HP filmen! Ler

Dagens dagens-lista

Dagens;

Frukost; Verum Hölsofil, vaniljpassion

Lunch; Tacofärs m. grönsaker

Middag; Chili con carne

Händelse; Att göra 300 sit-ups (förra rekordet låg på 280) Skrattar

Låt; Antony and the Johnsons – Hope Theres someone, Cazandra lyssnade på den i skolan idag, fick en känsla av nostalgi, men det var flera år sedan jag hörde låten sist, kom inte ens ihåg vad den hette!

 

Snapshot_20101125

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);