22 november 2010

Äntligen!

 

Första måndagen på flera veckor som jag äntligen, äntligen kände mig tillräckligt pigg för att komma iväg till gymmet. Jag trotsade det lilla snuveriet jag har kvar och gav mig iväg. Körde mitt träningspass för underkropp/mage/rygg som Jonas har pillat ihop åt mig. Ett riktigt skönt pass! Älskar känslan av att musklerna dras ihop och det svider lite skönt i “rötterna” Blinkar

Har precis slagit mig ner framför datorn med min frukost, som idag består av en frökuse med en skiva skinka på, efter en skön, varm, välbehövlig dusch.

Så, vad beror min inaktivitet över helgen på? Pressat schema och lata dagar. Har haft någonting att göra heeela tiden, flängt hit, flängt dit, och när jag väl kommit hem på kvällen har jag varit så trött att jag somnat direkt. Jag ber om ursäkt för det! Igår var jag iväg och red på hästen som jag ev. ska rida när jag tar min montè lisens i vinter; Stranda Kim, en liten norsk kallblodstravare som har sprungit in en hel del pengar trots sin storlek och han passar mig perfekt, då han inte mäter mer än ca 148 cm över marken! Kan ju säga att det är en otroligt härlig känsla att utan problem kunna rida så små hästar. För 10 månader sedan vore det ingen möjlighet!

Min lilla ponny Irina, är världens goaste och har många år fått vila från fysiskt arbete, nu mer “arbetar” hon enbart som världens sötaste ponny;

 

DSC_0124

 

Nu ska jag fixa iordning allt till skolan!

KLÄM

1 kommentar:

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);