22 november 2010

Rimfrost.

 

Sålde precis min fina korgsläde till en förälder åt en kille jag gick i småskolan med. Kosing kosing! Behövs kan jag ju säga, även om det är tråkigt att sälja släden, men jag hade inte plats för den.

Sitter och finurlar hemma på gården, borde kanske vara i skolan nu egentligen. Men jag..nje, alltså. Nej! Jag är inte på humör. Don’t ask! Jag skolkar inte..jag bara är inte där. Mehehe! (Försök inte få mig att känna mig skyldig(are) till att skobba, jag vet att även du har känt sådär någon gång!)

Ska iaf åka på granngården och testa lite ridskor nu som ska få i uppgift att hålla mina nu mer fryslort-fötter varma. Har fått tips om att Mountain Horse Rimfrost Paddock ska vara bra, ingen som sysslar med hästar som läser min blogg som har testat dessa?

Ska åka och kolla om granngården har dem, så får vi se hur de känns.

Kläm!

 

Snapshot_20101122_11

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);