26 november 2010

Karl XII och Karl XI

Egentligen skulle ju den där konstnärs-snubben komma idag, men då han var sjuk fick vi i uppgift att skriva en kort novell på upplysnings-tidens vis. Vi fick i uppgift att "Bjuda två personer på middag". Mina gäster blev Karl XII och Karl XI. Det blev ganska roligt :D Lizmari bjöd Hälge och Jultomten! Rolig uppgift må jag säga. Slutar om tjugo minuter, sköntskönt. Ska åka hem och äta lunch, sedan åka på rusta och klaga på girlangen vi köpte igår på rusta. Den var typ en meter som inte lyste, då blev jag inte glad!

Får se om jag ska åka och träna innan Alexander slutar klockan 17:00, känner mig riktigt taggad idag, ingen träningsvärk någonstans! (Nästan, det känns lite i benen om jag går i trappor)
Nu ska jag smita iväg och smaska chili con carne från igår.

Kläm!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);