25 november 2010

Katt-i-stjärna.

 

Lilla Zelda står just nu med tassarna mot fönsterrutan och inspekterar min julstjärna! Hon älskar att tugga på papper och riva sönder kartonger, så jag bara håller tummarna för att hon inte äter upp min julstjärna också! Blinkar

Har precis slängt i mig lite av vad jag tror blir min nya favoritfrukost; Verum hälsofil, Vaniljpassion! Yummie!

Vet ni en sak förresten? Jag satt och tänkte på hur mycket kalorier det är i filen (Ca 60 perr 100 g) och kom på att jag kollade på julmust förra helgen hur många kalorier det är i det. Till min enorma förvåning innehåller Apotekarnas julmust nästan hälften så mycket kalorier som Standardmjölk! Nog för att julmust ändå är onyttigare, eller åtminstone bör vara det p.g.a allt socker och annat skit som den innehåller. Men det var en rolig upptäckt!

Ojoj, måste sätta fart!

Kläm!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);