24 november 2010

Att pynta för tidigt.

 

Är det bara jag som har en extrem lust att julpynta? Sätta upp stakar, stjärnor och köpa julblommor och göra fina arrangemang med Hyacinter och Amaryllis?

Kunde inte hålla mig idag, så med en försmak av advent slängde jag upp en av mina stjärnor.

 

Snapshot_20101124

 

Nu har jag precis kommit hem från gymmet, körde ett härligt överkroppspass ikväll. Nu känner jag mig supertrött och jättenöjd med min prestation! Härligt!

Blev bjuden på lunch på Kina med av käre far idag. Åt stark currykyckling och lite vitt ris till det (Herregud, nu när jag tänker efter har jag inte ätit vanligt ris på 11 månader!) Tycker inte vanligt ris smakar speciellt mycket längre. Fullkorns ris är så mycket mer mättande och smakrikt!

Jag och Alex har tröttnat på att vissa dagar behöva tänka “Vad tusan ska vi äta idag?” Så vi har bestämt att vi ska göra “Vecko-scheman” för vad vi ska äta. Känns som en väldigt bra idé som gör att man slipper tänka “Vad ska vi äta imorgon?” Varför har vi inte gjort det innan?

Blev inget kvälls-inlägg igår. Var halvdöd när jag kom hem från gymmet. Men jag joggade iaf 3 km, känner mig rätt nöjd med det efter nästan tre veckors inaktivitet Ler

Dagens dagens-lista

Dagens;

Frukost; Frökuse med skinka och paprika (Skar mig i handen när jag skar paprikan, hmpf!)

Lunch; Currykyckling a la Kina :)

Middag; Fullkornspasta och “Dennis” falukorv. (Inte världens bästa middag, men ibland orkar man inte)

Händelse; Har ätit vitt ris och insett hur lite jag saknar det.

Låt; Har inte lyssnat på musik idag, men..hm, kanske The Baseballs - Hey there Delilah ? :D

Kläm på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);