23 november 2010

“Kläm”

 

Min kära bror Johan kommenterade igår och skrev “Sluta skriva Kläm, jag skäms”, jag frågade då “Skäms för vad?” då fick jag till svars att det minsann är ett fjortisuttryck. Men Johan har fel! Anledningen till att jag använder uttrycket “Kläm” är att när jag var liten så hade mamma en morbror som hette Göte, som varje gång jag träffade honom sa “Får jag en KLÄM då!?” mys gubbe. Och ända sen dess har jag tyckt att det är ett mysigt go-uttryck som påminner mig om honom!

Nåja. Sitter i skolan och har rast i 45 minuter, sitter helt själv då alla mina undersåtar är på vift idag. Blinkar Sen har jag arbetspass, så jag ska väl försöka få något skolarbete gjort. Hoppas jag iaf Ler

 

Tror jag tittade fel på ute-termometern i morse, tyckte den visade –8.2, men det var ju jätteskönt ute. Jag måste antingen vara galen, eller som sagt ha sett fel.

Förresten, jag har glömt att berätta en sak; Jag odlade rädisor i Oktober/November! (De blev små och söta)

 

DSC_0957

3 kommentarer:

 1. Man kan bara man vill eller hur

  SvaraRadera
 2. Hej Ia!
  Måste ha skrivit fel någonstans i din mailadress för mailet kommer bara tillbaka...
  Skickar du ett mail till mig på kontakt@jennysjoo.se så får jag din adress :-)
  Bifoga gärna bilden där du håller upp byxorna (så högupplöst som möjligt) också. Så kollar jag om den fungerar i tryck!

  Hälsningar Jenny (Allas)

  SvaraRadera
 3. Kläm på du bara Ia! Allas? Jo jag tackar ja :D

  Kläm från Dunderklumpen :P

  SvaraRadera

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);