22 november 2010

Lilla My.

 

Ett av alla mina smeknamn sedan jag har gått ner i vikt. Smurf, pygmé och råttan är några andra.  Haha, innan man gick ner i vikt, då var man bara kort och tjock. NU är man en massa olika saker som har med små-saker att göra. Tänkte på det nu för Alex kallade mig för “Mitt lilla gull”. Jag får höra heela tiden hur liten jag är! Ler

Har precis suttit och lagt ut en massa annonser på Tradera. Bland annat en massa klänningar från min “storhetstid” som Linda så fint kallade det en gång förut. Ler

Alla klänningar är nästan oanvända, en av mina favoriter är denna; http://www.tradera.com/Underbar-klanning-tunika-fran-VILA-Strl-XL-auktion_301745_122997570

Kolla in de andra annonserna också Ler

Fick ett sms av Hugo för en stund sedan, hon vill med och träna imorgon! Überklad Julia! Har saknat att träna med min Hugo. Vi har alltid så skoj Dessutom har jag fått igång min kära mor nu, hon är så duktig så Ler

Dagens dagens-lista

Dagens;

Frukost; Frökuse med rökt skinka

Lunch; Tillmans falukorv och tomat (fanns inget vettigare att tillgå, höhö)

Middag; Kebabkött och grönsaker

Händelse; Har köpt nya, helt underbart sköna thermoridstövlar, härligt!

Låt; Train – Hey Soul Sister

Aktivitet; Träning på gymmet tidigt i morse!

 

Alexander duschar och jag ska pillra mig iväg till soffan.

Klämmen!

1 kommentar:

  1. Du hade en "storhetstid" för några månader sen, och nu en annan storhetstid med ditt nya jag. :)

    SvaraRadera

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);