23 november 2010

Matematikens ljuva stund..

 

Ljuv och ljuv vet jag väl kanske inte, men matematik, matte, är vad jag de senaste timmarna har sysslat med. Mer exakt Statistik. Boooring! Men nu är det snart ett avslutat kapitel, och i matte-planeringen ligger jag nästan en månad före (fast det beror mest på att jag räknade det förra året). Inte helt olämpligt!

Har ett arbetspass kvar innan jag slutar, kanske ska man göra klart ett Svenska B arbete om Robinson Crusoe? Hemskt icke inspirerad kan jag ju berätta. Vill hem, käka middag, dra iväg på gymmet! har grym träningsvärk i mina ben idag. Stretchrummet var fullt igår och jag glömde i all flax bort att stretcha när jag kom upp i omkl. rummet. Känns lite mer än nödvändigt idag. Men ikväll ska träningsvärken tränas bort och det ska stretchas som sjutton! Det är ett tips jag vill ge er; Stretcha alltid efter träning! På det viset kan ni slippa mycket av träningsvärk och dessutom hålla era muskler och leder i bättre trim Ler

Jag bjuder på en smått hysterisk bild på bloggerskan själv Blinkar

 

Snapshot_20101123

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);