26 november 2010

Filmkväll blir spelstund.

 

Att glömma bort att hyra film är inte det bästa man kan göra när man ska ha filmkväll. Så det fick bli lite spel istället. Kommer ni ihåg spelet “Ordglädje” jag skrev om i ett tidigare inlägg? Det spelades för glatta livet och jag håller fortfarande fast vid att det är ett riktigt roligt spel!

Körde mitt underkroppspass idag igen. Och jag som var så nöjd med att jag inte hade någon träningsvärk tidigare, nu är det inte riktigt sant länge. Min mage gör ooont! Skönt att känna att man gjort något iaf! Blinkar

Alexander tittar på Spartacus och jag sitter här och har precis mailat till alla som vunnit på mina tradera annonser. Tidigare låg jag i badet en timme, med nya Solo och njööt av värmen innan vi Stargate började klockan 21, riktigt härligt.  Ler

Det snöar fortfarande, helt otroligt! Ska det aldrig sluta? Ja visst, jag älskar snön, men det behöver inte snöa konstant i tre dagar, det ska komma en lump sen så ska snön befinna sig på marken!

Dagens dagens-lista

Dagens;

Frukost; Verum vaniljpassion

Lunch; Chili con carne från igår

Middag; Lövbiff med grönsaker

Händelse; Att få helt galen träningsvärk i magen? Skrattar

Låt; Bruno Mars – Just the way you are –  en riktig pepplåt!

Nu ska jag lägga mig i soffan och titta på Spartacus med Alex (aka somna framför tv’n) Blinkar

Kläm!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);