10 oktober 2010

Världens bästa frukost.

 

God morgon, eller god förmiddag!

Ska börja med att säga att kommentars systemet verkade inte fungera igår, så nu har jag fixat det, och vill ni kommentera klickar ni på “kommentarer” under inlägget och väljer “Namn/webbadress” och skriver ert namn, sen är det bara att skicka iväg kommentaren, enkelt va?  Ler

Åh, frukost, det måste vara det härligaste målet på hela dagen? Jag har blivit helt fast för smoothies, så underbart att kliva upp på morgonen och mixa ihop lite bär, mjölk och juice till en helt underbart god, och somrig(!) frukost. Inte nog med det, gör man det av frysta bär blir den dessutom iskall och det gör det hela bara ännu bättre!

Nå, igår ikväll var jag, min älskade sambo och pojkvän Alex och min näst yngsta bror Jens, till min äldsta bror Jimmi, på filmkväll. Vi började med att äta tacos, mums! När jag äter tacos äter jag helt enkelt som vanligt, men utan skal/bröd etc. det är mumma! Och det många tar miste på är att de som bantar inte kan älska mat, men där har ni fel! Jag älskar mat, vad vore världen utan mat? Jag och min sambo brukar skämta om att “Jag alltid kommer vara en liten tjockis innerst inne!” Och det tycker jag alla ska tänka på faktiskt, man ska njuta av livet, och tro mig, man njuter bara mer av allt ätbart, desto mindre man äter av det. Det kan vara svårt att beskriva, men låt oss säga att du älskar…choklad! Och har svårt att låta bli, tänk på att låter du bli choklad i en månad, sen syndar 3 rutor, vad extremt gott det kommer vara! (För synda får man göra ibland!) Jag har dessutom lärt mig älska maten den mer under tiden jag har bantat, för då tar man vara på, och njuter mycket mer av portionen man äter till tex. middag.

Nu ska jag sörpla i mig min smoothie som jag gjorde när jag började skriva inlägget och sen ska jag ta och promenera hem till mamma och pappa och fixa stallsysslorna Ler 

Men vi hörs mer sen!

Kram!

 

Hej igen!

Jag fick med mig min underbara väninna Linda på promenaden hem till mamma och pappa! Det var riktigt skönt att promenera en bit.  Kollade på hitta.se lite snabbt nu, och enligt deras “vägbeskrivning” är det 5.2 km och det stämmer nog ganska bra Ler

När vi hade varit på gården så åkte vi på Willys och kikade lite, jag köpte ett kg rädisor, mums! Så nu sitter jag här, min mage kurrar och jag njuter av solen som lyser genom fönstret. Förresten! Jag har gått ner 40 kg nu! Så jävla härligt, 1 kg kvar! Verkligen sista milen nu!

Tänkte försöka hitta någon bild på hur jag såg ut innan jag gick ner i vikt, men det är lite svårt, eftersom jag inte tyckte om att vara med på bild förr, men något ska det nog gå att hitta ska ni se! Dessutom, om jag inte nämnt det, är jag extremt foto intresserad och har fotograferat i många år, så ni kommer nog få stå ut med lite sånt också Ler Blir så himla sugen på att fotografera när det är såhär fint ute. Jag ska hämta Alexander på jobbet om en timme, så jag skulle förstås hinna ut en sväng nu!

 

Kram!

 

DSC_0586DSC_0567DSC_0593

2 kommentarer:

  1. om en man går ner för en sluttning så säger han nog att det går nerför. och när han kommer ner så säger han att nu är jag nere!

    SvaraRadera

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);