11 oktober 2010

Nytränad, nyduschad.

 

Kom nyss hem från ett skönt pass på gymmet, har bokat möte med en personlig tränare som heter Jonas! Vi ska lägga upp ett “schema” för att jag ska få ut så mycket som möjligt av min träning, och träna på rätt sätt för att uppnå det jag vill med min träning. Nu när jag snart nått min målvikt är det bara att tighta till kroppen som jag vill göra!

Alexander och Jesper (min yngsta bror) var också med på gymmet. Trevligt! Det är inte så ofta jag träffar Jesper längre nu när ingen av oss längre bor hemma hos mamma och pappa, ovant! Nu har jag duschat och slagit mig ner här, i soffan, framför datorn, brevid älskling.

Hade fått lite frågor tidigare som jag tänkte svara på här nu, då det säkert är fler som undrar samma saker.

Hur lång är du och vad väger du nu?

Jag är 158 cm lång och väger ca 63 kg nu!

Varför började du banta/vad var det som pressade dig över kanten och få nog?

Jag började banta för att jag var less på livet som överviktig, allt var så svårt, att göra saker alla andra gjorde, att ta en promenad för att det var Mysigt eller Roligt existerade inte i min värld, att shoppa kläder med vänner? Aldrig, inte en chans, det blev för jobbigt, när jag var tvungen att köpa kläder som var 7-8 storlekar större än deras.. Inte nog med det, det var svårt nog att få vänner överhuvudtaget, dock har jag inte använt min viktnedgång som chans att utnyttja för att få vänner. Jag har hellre få riktigt nära vänner som accepterar mig hur jag än se ut. Jag har levt hela mitt liv som överviktig och fick nog helt enkelt. Jag ville leva ett normalt, normalviktigt liv.

Vad var dina första steg mot viktminskning?

Den dagen jag fick nog, då bestämde jag mig för att “Då, den dagen ska jag börja!” i mitt fall blev det den 4:e januari 2010, ca tio månader sedan nu. Dagarna/dagen innan jag bestämt att jag skulle börja åt jag som en häst, allt som jag älskar som mest, Ben & Jerrys, chips, choklad, pizza, you name it! Dagen efter körde jag stenhårt, första månaden följde jag ett bestämt schema.

 

Det är superroligt att ni ställer frågor, och var inte blyga, jag är här för att jag vill hjälpa till så fråga fråga fråga!  Vet hur det är att vilja veta saker, men inte ha någon att fråga, så nu finns jag här för er. Så fråga på så ska jag se vad jag kan göra för er!

 

Nu ska jag mysa ihop framför TV’n med Alex. Hörs imorrn!

Kram!

Snapshot_20101011_3

Här har ni oss! Skrattar (Och två av våra katter på klätterställningen i bakgrunden)

1 kommentar:

  1. hej där ! hittade dig genom artiklen i kropps hälsa, så impad ! du har gjort ett grymt jobb och verkligen en förebild ! lägger till din blogg på favoriter :) jag håller själv på att försöka gå ner i vikt,så jag har en liten fråga, du gick ner 40 kilo, hann huden med eller blev det mycket "överskottshud"? , är du nöjd med din kropp även utan kläder?

    ha en super bra helg !

    // emelie

    SvaraRadera

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);