15 oktober 2010

Gaah! –3, kommer jag överleva?

 

Hej! Jag sitter här och är livrädd för att gå ut idag, det är 3 minusgrader och det är det kallaste hittills i år! Vill verkligen inte att vintern ska komma, vilket känns konstigt, eftersom vinter i hela mitt liv varit min favoritårstid, det är ju så otroligt vackert! På tal om vinter, jag sitter och lyssnar på låten “Winter” med Joshua Radin, helt underbar, en av mina nya favoritlåtar.

 

Joshua Radin–Winter, fantastisk låt!

Träffade ju min nya personliga tränare Jonas igår, trevlig prick det där!

Vi pratade mest om mig, om vad jag har för erfarenhet av träning, vad jag har för mål som jag vill uppnå, “Att få bort det sista fladdret på magen, springa tjejmilen i augusti och tighta upp kroppen överhuvudtaget!” blev mitt svar. Så sant som det är sagt! Så han sa att det borde vi kunna fixa, och att jag ska sätta upp ett delmål på att springa något löp på 5 km i vår. Någon som vet något? Jag har noll-koll.

Googlade lite snabbt och såg att det finns något som heter vårruset som är ett 5 kilometers lopp som gå i olika städer, närmast Bollnäs var Gävle, låter bra tycker jag! Mitt förra mål var att gå ner i vikt, nu är mitt mål att hålla vikten och klara tjemilen 2011 så, följ med mig på min resa fram till tjejmilen 2011 den 30e augusti!

Åt popcorn igår, jag vet, det kanske låter som en dum sak att göra om man ska trimma kroppen, men lite popcorn skadar faktiskt inte så jäkla mycket. Det är bättre att äta några nävar popcorn på kvällen om man blir sugen än att dra i sig en massa mackor/godis etc.

Tänk på en sak ang, bantning och vägning förresten, att när du bantar så kommer vågen ibland visa varierande resultat både uppåt och nedåt. Misstaget jag gjorde var att väga mig för ofta, så ofta som varje dag, jag blev bara besviken när jag såg en ökning på 200 gr, även om jag visste att det försvann igen, för att vågen visar +500 gr behöver dock inte nödvändigtvis betyda att du har gått upp i fettmassa. Det kan mycket väl, och troligast handla om vad du åt dagen innan, hur mycket, om du har druckit mycket vatten ect.

Efter en festhelg för tre veckor sedan visade vågen +1.5 kg, det + ½ kg till försvann innan helgen efter. Så oroa er inte, det försvinner igen! Själv kan jag bli väldigt orolig när jag ser sånna sifrror, men man lär sig att hantera det med tiden Ler

Nu ska jag ta och klä mig och masa iväg mig ut i kylan så småningom, håll tummarna för att jag klarar mig! Blinkar

 

Snapshot_20101015_2

3 kommentarer:

  1. Du är grym Julia! Skryter över dig och din viktminskning för mina elever ibland om det är någon tjej som sitter och pratar om att dom väger för mycket men att det "är svårt att banta".

    SvaraRadera
  2. BRAAAAAAAAAAA JULIA.....

    SvaraRadera

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);