12 oktober 2010

Rädisor?

 

Är det bara jag i hela världen som tycker att det är jättegott att gnaga på rädisor?!

Sitter i biblioteket på skolan med Linda (Försökte lura i Linda en rädisa men hon spottade och fräste, nästan.) Vi har precis haft engelska och nu har vi en halvtimmes rast, perfekt för att blogga lite! På tal om tider, jag behöver er hjälp!

Varje morgon, så ska mina dagar på Bollnäs Folkhögskola börja 08.20, men min hjärna håller inte med om det, och tycker att varje dag ska börja 08.25! Det kvittar om jag kliver upp 06.30 eller 07.45, jag kommer i princip ALLTID 5 minuter sent, hur lyckas jag? Vad gör jag för feel?

En annan fundering jag har (jag är duktig på att filura och fundera)

Vad kallar man någon (som mig) som inte passar in i benämningen Smal och inte heller Mullig? Mittimellansmal? Mittimellanmullig? Nä, jag vet inte, vet ni?

Igår kväll på gymmet så var jag förresten jätteduktig igen, jag joggade 2.6 och OCH stod tio minuter på mördar-crosstrainern! Inte speciellt mycket, för någon som är normal och har normal-kondis, men jag är inte så normal alla gånger Blinkar 

Hitills idag har jag ätit jordgubbs/hallon/björnbärs smoothie och några rädisor. Senare blir det lunch på stan med mammsen, tror och hoppas jag iaf. =) 

IIkväll blir det gymmet med Alex och brorsan igen, och kanske Linda? Rapporterar mer efteråt!

Snapshot_20101012_1

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);