9 oktober 2010

Första inlägget!

 

Hej! Jag hoppas min blogg kommer bli en plats där ni som läser känna att ni får inspiration!

Det kanske kan vara passande att skriva lite om varför jag startar den här bloggen. Det är nämligen så att jag vill hjälpa folk med viktproblem, själv är jag nitton år och har snart passerat gränsen där jag har gått ner 40 kg. Idag visade vågen att jag har gått ner 39.4, sedan 4 januari 2010, och bara har ca 1.5 kg kvar till min målvikt! Jag kan knappt tro det själv när jag inser hur galet mycket det är egentligen, på så kort tid dessutom. Jag är, om man får säga det, så sjukt stolt över min prestation! Att känna att man för första gången i livet är så galet stolt över sig själv är något alla borde få uppleva, därför vill jag finnas här, tillgänglig som hjälp för dig som vill förändra ditt liv, och är redo att ta steget över tröskeln för att aldrig leva ditt gamla liv igen!

Jag kom nyss från ett gympass och är återigen jättestolt över mig själv, jag pressade mina gränser och joggade 2.6 km på löpbandet! För vissa av er kanske det inte låter så mycket, för andra, som mig, låter det som ett stort steg! Det är en skön känsla att pressa sina gränser och klara något man inte klarat av tidigare i livet, eller på väldigt många år. Ni ska veta en sak, jag dömer ingen! Ta kontakt med mig, och läs min blogg, ni kan ni också, tro mig!

Vet inte vad jag ska skriva mer för tillfället, så. På återssende, och en stor KRAM till alla fina människor där ute :)

1 kommentar:

  1. Finns fler som är stolta över dig ska du se!
    / en som har Dunderklumpen som hjälte ;)

    SvaraRadera

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);