11 oktober 2010

Första dagen på en ny härlig vecka!

 

Måndag, underbart, finfint, härligt, skönt! Jag älskar måndag mornar! I morse klev jag upp klockan 06.45 för att möta upp Linda på gymmet, och ni ska inte missuppfatta mig, jag är verkligen ingen morgonmänniska men det är så otroligt skönt och peppande att börja dagen med att gymma! Jag drog på mig mina träningskläder och drog ner mot parkeringen, för att mötas av…ett ton is på bilen! Men nå, ut med isskrapan, skrapaskrapaskrapa! Jag är så otroligt frysen nu för tiden, kroppen är ju van vid mycket mer fett! På gymmet så tränade jag bara lite armar och mage, för att gå tillbak dit ikväll och träna kondis! Jag har aldrig varit speciellt mycket för att träna, men när jag har tränat konstant nu sedan jag började banta så kan jag inte låta bli att träna, jag får abstinens!

Hemma igen så gjorde jag mig i ordning för skolan, gjorde en smoothie och myste ner mig i soffan en stund innan jag gick ner till bilen igen, den hade stått i solen då, så då var den isfri och varm och skön och nu sitter jag här, i biblioteket på skolan med mina vänner. Vilken underbar start på dagen! Ler

Snapshot_20101011_1

2 kommentarer:

  1. Varför började du banta? Vad var det som pressade dig över kanten och få nog? Vad var dina första steg mot viktminskning?

    SvaraRadera
  2. Hur lång är du o vad väger du nu?? :)

    SvaraRadera

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);