13 oktober 2010

Nytt rekord på bandet!

 

Måste börja med att säga att jag har gjort det igen, slagit nytt rekord på löpbandet! 3 km, helt galet! Jätteroligt! Att jag dessutom hade stått 6 minuter på mördar crosstrainern och tränat magen innan gjorde mig ännu mer stolt!

Nu sitter jag här med (enligt mig) en mycket välförtjänt iskall smoothie!

Snapshot_20101013_1

 

 

Till frukost idag åt jag faktiskt, hör och häpna, två fullkorns knäckemackor istället för smoothie! Förvånad Det berodde mest på att jag skulle testa det för att se om jag kunde komma i tid om jag inte gjorde smoothie, och det gjorde jag, men då är frågan, vad är mest värt, att missa samlingen på skolan eller att äta en underbar smoothie till frukost (och blogga lite medans jag surplar i mig den)? Vad röstar ni för?

Till mellanmål blev det rädisor, lunchen bestod av kebabkött, grönsaker och vitlökssås! Till middag åt jag resten av en tacogratäng som var kvar sen i förrgår.

Såg nu att småttingarna låg och såg så underbart gulliga ut att jag var tvungen att fota dem så jag kunde dela med mig till er. Här är de, Lejonel och hans bror Newton!

DSC_0599

 

Nu är jag så trött att jag ska gå och lägga mig tillsammans med dessa underbara små bebisar och Alexander i soffan! =)

1 kommentar:

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);