14 oktober 2010

“Jag är så jävla stolt över dig!”

 

Att få höra sånt av personer man älskar är helt underbart, det gör mig så glad. Att veta att man har fått andra att må bra genom sin viktnedgång är skönt, för de behöver inte oroa sig för diverse fett-relaterade sjukdomar.

Sitter i skolan nu och väntar på att få gå hem. Har ont i ryggen, mitt i mellan skulderbladet och ryggraden, tror jag har överansträngt mig i någon axel/ryggövning på gymmet i förrgår. Ikväll ska Alexander och jag testa att göra tacosoppa för första gången, har aldrig ätit det, men det verkar spännande!

Ikväll är det dags för träffen med Personliga-tränaren Jonas, spännande! Jag hoppas att det kommer gå bra, ikväll ska vi i och för sig bara prata om vad jag vill uppnå med träningen, så det är nog inte så mycket som kan gå fel! Ler

Nu ska jag försöka plugga lite mer innan jag slutar!

En stor KRAM till mina läsare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);