17 oktober 2010

Ouppdaterad blogg!

 

Förlåt för min frånvaro från bloggvärlden i några dagar. Bror har hjälpt mig att fixa en egen domän, det är därför, tack bror! =)

Jag har haft en riktig frossar-helg, har ätit godis och kakor och vette tusan allt gott jag har fått i mig. Men nu blir det skärpning igen när klockan slår måndag! Idag har jag, Alex, Jimmi, mamma och Terese varit till Borlänge, var på lager 70 och köpte en jätteskön, tjock vinterjacka, slänger upp bilder imorgon! Jag hittade även en adventsljusstake, strumpbyxor, en jättecool, varm mössa och ett linne och lite tänger och lådor till smyckestillverkningen! =) Har ni inte varit på Lager 157 kan jag verkligen rekommendera det, jättebra outlet! Märkeskläder till helt sjuka priser, hittade ett par Object jeans som hade kostat 399:- för 100:-, crazy!

Har som vanligt ställt larmet på 06.45 imorgon för att åka och gymma. Tänkte försöka komma iväg lite tidigare än vanligt för att inte behöva stressa med dusch och sånt (blogg, tillexempel!) när jag kommer hem sen! Längtar till på torsdag för att få se vad Jonas har knopat ihop för program åt mig, ska bli intressant!

I går, lördag, var jag, Linda, Alexander och Peppe på box. Det var riktigt roligt, det var en tränare som heter Uffe som hade boxen igår, han är inte där så ofta, men när han väl är det blir det hårdkörning, ingen vila där inte Blinkar Men han är bra, man är ju där för att träna, och det är så skönt efter ett riktigt hårt pass. När man verkligen känner att kroppen arbetar och förbränner!

Det blev ett ganska kort inlägg nu, men jag ville mest in och säga att bloggen är up and running again! Så, kära underbara läsare, jag har inte övergett er!

En stor KLÄM till er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);