2 januari 2011

Nytt år – gamla vanor.

 

Sitter och tycker jag är ett geni just idag. P.g.a. min viktnedgång har vissa folk tjatat om att jag måste få i mig vitaminer och t.o.m köpt mivitotal åt mig. Idag, när jag ska återgå till mina gamla, nya vanor så skulle jag göra smoothie, men upptäckte att jag förstås inte hade någon juice. Och vad i min kyl smakar apelsin om inte mivitotal? Dricker man det som det är har det dock en snuskig, vidrig eftersmak, men i smoothien funkade det! Toppen! Skrattar 

Har inte tid att blogga så länge nu, ska iväg och rida Kim! Ett nytt äventyr varje gång man rider den hästen, han är så go Ler 

Vissa frågar sig säkert varför man är villig att ta en risk för sitt liv, sin kropp för att få sitt på en häst. Mitt svar är enkelt och ärligt; Jag är villig att ta riskerna som finns för att få vara med varelserna jag älskar mest på hela jorden, och utöva, inte desto mindre, sporten jag älskar.

Så nu ska jag iväg och ta lite risker! Blinkar

Kläm!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);