6 januari 2011

Kycklingwok.

Åt middag för en stund sedan med mamma, pappa, Alex och Johan. Kycklingwoken jag gjorde intehöll hemköps egna Asiatiska wokgrönsaker, kinesisk soja, lite olika kryddor (använder normalt speciellwokkrydda när jag gör wok) kyckling och fullkornsnudlar. Blev mumsigt! Hade tänkt fota processen men jag glömde kameran hemma. :(

Nu ska jag och Alexander spela lite kort :)

1 kommentar:

  1. Läste reportaget i Kropp & Hälsa och blev jätteinspirerad av din historia och viktnedgång. Vilken fantastisk prestation. :D Det har peppat mig att komma igång på riktigt och ordentligt. Du anar inte hur mycket jag värdesätter den kanske omedvetna knuffen i ryggen du givit mig. ^^

    Är i samma ålder och väger lika mycket som du gjorde när du började förra året. Kanske därför jag blev lite extra inspirerad att läsa om en jämnårigs prestation. I don't know! :) Något var det i alla fall och TACK! :)

    SvaraRadera

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);