6 januari 2011

“Sofie”

 

En tjej som hade läst Kropp och Hälsa gav mig en så otroligt fin kommentar på inlägget “Kycklingwok” som jag skrev tidigare. Blir så otroligt glad i själen av sådant och känner mig lyckligt lottad som kan inspirera andra så otroligt mycket. Såhär skrev Sofie;

“Läste reportaget i Kropp & Hälsa och blev jätteinspirerad av din historia och viktnedgång. Vilken fantastisk prestation. :D Det har peppat mig att komma igång på riktigt och ordentligt. Du anar inte hur mycket jag värdesätter den kanske omedvetna knuffen i ryggen du givit mig. ^^
Är i samma ålder och väger lika mycket som du gjorde när du började förra året. Kanske därför jag blev lite extra inspirerad att läsa om en jämnårigs prestation. I don't know! :) Något var det i alla fall och TACK! :)”'

Tack själv Sofie, det är sådant jag behöver för att känna mig inspirerad och motiverad för att fortsätta blogga Ler 

Du får supergärna höra av dig på min mail!

Vill ni komma i kontakt med mig så har jag min mailadress här till höger på sidan, känn er välkomna med frågor och funderingar eller om ni vill komma i kontakt med mig av någon annan anledning Ler

Nu ska jag och A titta på filmen “Drag me to hell” och sedan krypa ner under täcket. Nya tag imorgon, jag hoppas jag känner mig bättre i snoken så jag kan komma igång med träningen på riktigt igen!

Satt och tittade igenom lite bilder och hittade denna, ser det inte mysigt ut med höst?

DSC_0567

2 kommentarer:

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);