8 januari 2011

Helgsynd

 

Igår kväll var det fredagsmys och helgsynd, lite lösgodis, popcorn och delicatoboll. Fy på mig! Nä, men jag brukar faktiskt synda på helgerna, men den här helgen hade jag bestämt att jag skulle ta det lugnare med syndandet med tanke på att det har varit jul och nyårs-helger som man kanske inte skött sig i närheten av bra på, och att jag dessutom varit halv-förkyld ett tag och inte kunnat träna. Så idag har jag dåligt samvete! Vill inte över 60-sträcket igen. (Även om 59.4 el. 60 kanske inte är så stor skillnad, men 59.4 känns ändå bättre!)

Har fått många fina kommentarer från folk som vill ha tips och råd. Det var någon som undrade om jag har mycket överskottshud, om jag är nöjd med min kropp även utan kläder. Jag kan säga att det enda jag inte är riktigt nöjd med är magen, den är lite pluffig, men inget jag stör mig på så himla mycket, jag har gått ner 43 kg, jag ska vara nöjd att det inte är mer än lite mjuk mage! (Och lite tomma tuttar, möjligtvis *hosthost*) Skrattar

Vissa skriver frågor i kommentarerna men ingen mail/blogg-adress som jag kan svar dem på, så då skriver jag här. Men har ni frågor så maila gärna eller skriv er mail i kommentaren Ler 

Ska ner på stan med Alexander och mamma om ett tag. Nu ska jag klä mig och fixa frillan!

1 kommentar:

  1. Ojdå glömde visst att skriva mejaddresen. Det var jag som skrev om du har nått tips på hur man äter i skolan. Så här kommer mejladdresen jossan.d@hotmail.com

    SvaraRadera

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);