1 januari 2011

She’s a good girl..

 

Jag har en ny favoritlåt – John Mayers version av Free Fallin’, helt underbar! Tror jag lyssnat på den minst hundra gånger senaste veckan.

Sitter här och har precis ätit det här “årets” helgers sista onyttigheter. Nu tillbaks till vardagen, maten, träningen och den sunda livsstilen. Såhär efter någon vecka av onyttigheter, julmat, julgodis och en massa utebliven träning saknar jag mitt liv, det här är inte jag längre! Imorgon är det kniven mot strupen igen och jag längtar, längtar, längtar efter att få spendera 2 timmar om dagen på stället som jag kommit att älska senaste året – Bollnäs sporthall.

Jag kommer snart vara med i tidningen Kropp & Hälsa för min viktnedgång, jag har redan varit med i lokaltidningen och SR. Sådant gör att man taggar ännu mer för att fortsätta leva som jag gör – jag gör det inte bara för min skull längre, jag är din, och många andras hjälpreda och inspirationskälla. Det finns ingen chans att jag någonsin skulle riskera att falla tillbaks till mitt gamla liv – men samtidigt är det det enda jag fruktar att skulle hända.

Att vara rädd för att bli den man en gång varit, och nu, efteråt, insett att man aldrig någonsin vill bli igen, håller hoppet uppe om att man kommer klara det här. Jag kan berätta för er, rädslan för att gå upp igen är mycket större än hoppet jag hade för ett år sedan om att gå ner.

 

Den här kroppen är för dyrbar för fett.  Blinkar  Mitt nyårlöfte 2010 var att gå ner i vikt, mitt nyårslöfte 2011 är att hålla vikten! Blinkar

Foto0398

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);