7 januari 2011

Ananas från Lidl.

 

I förrgår köpte jag och Alexander ananas på Lidl som var den godaste vi ätit på…någonsin tror jag. Saftig, lagomt söt/syrlig och mhm, jättegod, helt enkelt. Så nu tänkte jag åka på Lidl och kolla om de har något kvar, jag hoppas det! Har de det så ska jag åka hem till mamma och göra smoothie till henne och mig som frukost.

Senare idag så blir det nog att knalla runt på stan, kolla på affärerna om rean har lagt sig och om de börjat få in nya snygga saker! Det är så otroligt ofattbart roligt att handla kläder nu. Kan inte fatta att för bara ett år sedan vägde jag mycket mer än vad jag gör idag. Det är så värt det, alla godsaker, onyttigheter och god, onyttig mat som pizza och kebab, det är så värt att stå över det, bara för att få känna känslan man aldrig känt för – jag är normal, jag ser ut som man “ska” göra i kroppen och jag skäms inte längre, jag kan prova kläder och njuta av det. Ni vet inte vad ni ger er in på om ni börjar banta, vart det leder, vem ni blir, hur ditt liv förändras, men..“För den som tar stegen blir livet en saga” – Karin Boye, Valborgsnatt.

Ställ er öga mot öga med era rädslor!

2 kommentarer:

  1. Lidl är bra på frukt och grönt, men jag gillar inte deras kött/charkgrejer..

    Kul att ha hittat din blogg, jag har kommit halvvägs med min resa! Har du något inlägg där du beskriver hur du gick tillväga eller liknande? (hittar inget arkiv/kategorier)

    SvaraRadera
  2. Hej Ia!! Jag läste också ditt repotage och blev hur inspirerad som helst. Jag är 14 år och är väldigt överviktig. Jag besstämde mig för att det här året är MITT. Men jag går ju i skolan och som du kanske vet så är maten inte den bästa. Så jag undrar om du har nått tips på vad jag ska tänka på när jag äter lunch i skolan??? Tack på förhand// Josefin

    SvaraRadera

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);