2 januari 2011

Förklaring.

 

Jag tror jag har fått en förklaring till varför kroppen kändes som den gjorde igår, jag är förkyld! Ledsen Det var nog en bra sak att välja bort en joggingtur i vinterkylan igår, annars hade jag nog varit ännu sämre idag om jag känner min kropp rätt. Är det inte typiskt att just när det nya året startat och man vill tillbaks tills sina vanor, och även starta nya vanor, just då blir man sjuk?

Nu sitter jag här, äter en nygjord, iskall smoothie, lyssnar på John Meyer och glömmer för en stund allt vad förkylning heter. Ler

Ska ner på stan med mamma senare och testa ett par bikinitrosor som jag hittade på intersport tidigare. Jag har köpt baddräkt och en bikini-bh, men inga trosor. Så det måste fixas nu, knappt en månad kvar tills vi åker till Teneriffa! Skrattar 

Nu måste jag verkligen duscha och tvätta håret, orkade inte ens med det igår kväll, usch på mig!

Titta, jag har varit med på tv i storstan! Blinkar 

Snapshot_20100914_3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);