6 januari 2011

Smoothiefrukost

 

Gjorde en lite annorlunda variant på min smoothie idag, inte den vanliga jordgubb/blåbär/hallon.

Idag gjorde jag smoothie av färsk ananas, jordgubbar och hallon, så det jag har bytt ut är alltså blåbär. Det blev enorm skillnad, och enormt gott!

 

Jag använder alltid eldorados jordgubbar och hallon, funkar fint som snus! Idag använde jag bara lättmjölk och ingen juice eftersom ananasen är så saftig ändå, och förmodligen skulle skära sig med min apelsinjuice.

IMG_0185

 

Snodde ihop en bit annanas, runt 20 hallon, och en dl mjölk med stavmixern. Medans jag gjorde det fick jordgubbarna tina lite i lite ljummet vatten. (De är väldigt svåra att köra frysta, tinar man dem lite kan man dessutom dela på dem lättare!)

IMG_0191

Sen vände jag ryggen åt katten som låg i fönstret en bit från köksbordet, för att hämta en sked. Kablar är tydligen väldigt roligt just idag! Men men, efter lite svordomar är kladdet borta och det är bara börja om! Blinkar 

IMG_0192

 

När kladdet är borta, och nya saker fixade, så hällde jag i jordgubbarna och mixade ihop allt. Såhär bebisrosa och somrigt blev resultatet!

IMG_0201

 

Nu har jag skrivit istället för att äta. Så nu ska jag njuuta av min sommardryck och drömma mig bort till värme och sol!

Kläm!

1 kommentar:

  1. Katter är roliga djur. Dom kan ställa till det, riva ner och stöka till och har ändå bemästrat konsten att direkt efteråt titta på en som att det är en själv som stökat till. Det finns något "vad är ditt problem? Varför gör du så där dumt?" i deras blick.

    SvaraRadera

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);