2 januari 2011

Jogga på vintern?

 

Jag har alltid haft svårt för att förstå mig på folk som ger sig ut att jogga på vintern, antagligen för att jag aldrig varit i den sitsen där jag övervägt det själv, men nu gör jag det. Tänkte försöka ge mig på en tur ikväll, gymmet stängde tidigt och jag har haft fullt upp ända tills nu.

Det svåra tycker jag är hur man ska klä sig. Underställ + träningsbyxa/tröja verkar vara vettigt, har hört att om man fryser lite när man ger sig ut är det lagom, då fryser man inte när kroppen fått upp värmen. Men jag tar gärna emot tips ang. klädsel vid vinterlöpning Ler

Jag ska vänta en stund innan jag ger mig ut för jag har ätit middag för inte så länge sedan, Tacofärs och grönsaker med en klick chili-paprika creme fraiche!

Nu ska jag se vad A har för sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);