Tänkte dela med mig av dagens middag, en kycklinggryta med bacon.
3 kycklingfileér, 250 gr bacon, 4 dl milda “extra” matlagningsgrädde, tabasco, sambal oelek och en skvätt tomatpasta, vitlök.
Stek kyckling och strimla bacon och fräs den, tillsätt grädde när bacon och kycklingen är färdigt, tillsätt ca 4 msk tomatpasta, 1 tsk sambal och en skvätt tabasco. Självklart kan man använda mer eller mindre tabasco och sambal, beroende på hur stark man gillar maten! Riv i en vitlöksklyfta och krydda med salt och peppar och ev. lite chilipulver.
Servera med fullkornsris och en grönsallad.
Som vanligt glömmer jag alltid att fota hur det ser ut på tallriken!
Låter gott! Det får det bli till middag imorgon.
SvaraRaderamvh//pernilla be
Nästan samma som vi åt hemma :)
SvaraRaderaHej!!!!
SvaraRaderaDetta ska jag laga!!!Är det för 2pers eller?
Kram