9 februari 2011

Äppel päppel…

 

Sitter och äter ett äpple, min andra “frukost” idag. Varför andra? Jo, det råkade ske ett litet misstag i morse Förvånad

Jag klev upp som vanligt, gjorde mig i ordning, gick ut, tyckte det var lite mörkt, men reflekterade inte så mycket över det, så skickade jag ett sms till Linda och frågade om hon var vaken, jag fick ett svar som löd ungefär såhär “Vad gör du vaken nu? Äru knäpp eller?!”, vadå, tänkte jag, klockan är ju snart åtta. Så jag tittade en extra gång på klockan, jo, den stämde ju, så då skickade jag till Linda och skrev “Vadå då?” och till min fasa stod det i leveransrapporten “Levererat Linda 05:10” Då insåg jag, kikade på klockan i bilen som jag just skulle sätta mig i. Det stämde, klockan var strax efter fem, onsdag morgon. Jag kunde inte låta bli att skratta som en tok för mig själv när jag gick upp till lägenheten och sängen igen. Tänk vilken tur att jag skrev till Linda, och att hon var uppe, annars hade jag stått utanför skolan och funderat varför det var så tomt, tjugo över fem på morgonen!

Snapshot_20110209_1

1 kommentar:

  1. Jag läste just artikeln om dig i ALLAS. Jag måste säga att jag är otroligt imponerad av dig! Vilken drivkraft och motivation du har haft! :)

    Jag har själv hållt på fram och tillbaka med vikten men har nu till slut kommit fram till att jag ska träna rätt, äta rätt men då också kunna unna mig att äta sött. Jag tror att jag mår bäst av det. :)

    Ser fram emot fler matrecept från dig! :)

    SvaraRadera

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);