7 februari 2011

God morgon Bollnäs!

 

Vaknade upp i sängen i lägenheten i morse och kände hur mycket jag älskar vår säng, alla mjuka underbara kuddar och det supersköna duntäcket.

Klev upp och tänkte “Ååh, en dusch, en skön varm dusch i vatten som inte luktar klor och pendlar i värme från minut till minut, eller sekund till sekund!” Och skönt var det! Och den där känslan av att aldrig vilja kliva ut ur duschen infann sig. Men viljan att vilja komma tid till “första” dagen i skolan tog överhanden och nu sitter jag här, lite trött eftersom vi kom hem så sent i natt, men glad, och lycklig över att vara med mina vänner igen.  Skrattar

 

Nu blir det normala vanor och motion igen! Mamma hade fyllt vårat kylskåp med sånt hon vet att jag tycker om att äta till frukost, så i morse blev det frökuse och skinka och blodapelsinjuice. Yummie!

Får se hur mina fötter som har värsta skavsåren och min hals, som börjar göra lite ont, mår ikväll, är det, som det känns nu, helt okej, då j*klar blir det träning!  Känns som om jag inte varit på gymmet på huuuur länge som helst!

 

Snapshot_20110207_1

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);