10 februari 2011

You, you, you.

 

Idag har det varit Alex dag, han fyller som jag skrev innan år, och blir hela 28, gammgöbben! Skrattar Han fick ett par nya joggingbrallor av mamma, t-shirts av Jimmi och Therese, och av mig fick han lite olika krigsböcker! Ler

Åt middag för inte så länge sedan, gulaschsoppa med en klick Yoplait lätt creme fraiche och en knäckemacka med aromatkrydda på Ler Så gaaalet gott, I love gulaschsoppa! Tänk om man kunde få till gulaschsoppa hemma, som är lika god som den man köper färdig på burk! Någon som har ett bra recept? Har testat en massa konstiga recept med köttfärs, men det blir ju inte riktig gulasch Ledsen

 

Alex fick något han tjatat om länge idag, banantårta, det gör mig absolut inget, jag avskyr allt som har med bananer att göra efter att jag följt sahlgrenska Blinkar

DSC_0482

 

Roligt att jag får så mycket uppmärksamhet, tack alla! Idag är jag med i Allas. Ska slå mig till ro och svara på mail nu, Alex tittar ändå på hockey och jag har för en gång skull energi kvar efter dagen och inget annat att göra. Ler

DSC_0485

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);