9 februari 2011

Gossip girl

 

Jag ska inte neka det – jag är väldigt förtjust i Gossip Girl. Jag vet inte varför, det bara..är så. Ska kolla lite på det om en stund.

Men gah,..jag har så dåligt samvete för att jag har så otroligt mycket att göra, och inte hinner svara på alla mail jag fått. Vissa har väntat nästan två veckor på svar nu (det beror främst på min resa till Teneriffa) och efter det har jag helt enkelt haft så himla fullt upp hela dagarna. Jag ska verkligen ta mig tid, sätta mig ner, och svara på alla mail. Men jag vill inte heller göra det som tex. nu, när jag är trött, min hjärna överarbetad och jag inte orkar koncentrera mig på att svara på alla frågor och verkligen ge personliga svar. Förlåt för sena svar! Jag hoppas ni kan förlåta mig.

Jag har hittat en utbildning idag som det verkligen klickade för, hälsopedagogik,

“Hälsopedagogiska programmet är en samhällsvetenskaplig utbildning med fokus
på hälsa, levnadsvanor och livsstilsförändringar. Både ur ett pedagogiskt och
folkhälsovetenskapligt perspektiv.”

Jag tycker att det lät tok-bra, och jag ska söka! Jag har sagt att jag ska ta ett sabbats år nästa termin, men jag vet inte, nu hittade jag ju en utbildning som jag gärna vill gå. Himla framtid, varför ska den vara så krånglig?

Tänkte börja skriva lite listor om vad jag äter varje dag, så får ni en bättre uppfattning om mina matvanor Ler

Dagens; 2 frökusar med skinka och tomat, 1½ äpple,  en halv “Paulüns” smoothie, 1 tomat, stuvade fullkornsmakaroner och falukorv. Ler

Brukar äta något mer “matigt” till lunch också, men idag hade vi varken någon matlåda eller soppa av något slag hemma, så då blev det förkuse å smoothie (fusksmoothie dessutom)! Ler

Nu ska jag kika på gossip girl Ler

 

Kläm!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);